Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Deliciosi pentru micul dejun, sau ca si gustare in timpul zilei.
Spalam mararul, ceapa si ardeiul si le tocam marunt. Intr-un bol, amestecam branzeturile, adaugam verdeata, ceapa si ardeiul si omogenizam. Separat, pregatim un ou batut bine, pentru uns melcisorii.
Intindem foaia de aluat, repartizam branza, pe toata suprafata lasand o margine de 2-3cm ne-acoperita, pe care o ungem cu ou batut. Rulam foaia, strans inspre marginea cu ou, care are rolul de a lipi rulada. Cu un cutit bne ascutit, taiem felii de aprox 2cm grosime, pe care le asezam culcate, intr-o tava tapetata cu gartie de copt. Cu o pensula, ungem fiecare melc cu ou batut si preseram deasupra, seminte de susan.
Punem tava in cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 20-25’. Se pot servi calzi sau reci, simpli sau cu un pahar de lapte.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult